Did you know 4.0

25 september 2009, 08:44

Na 1.0, 2.0 en 3.0 is er nu jawel Did You Know 4.0. Opnieuw uit de koker van Karl Fisch en Scott McLeod met bijbehorende wiki, downloadables en alle bijbehorende bronnen.

Leun maar achterover op deze vrijdagmiddag en geniet van de facts die langskomen. Net zoals de harde feiten van de social media prima materiaal voor een overview en het losmaken van een discussie met je publiek in een presentatie.

Wordt het niet eens tijd om eens wat Nederlandse feiten op deze wijze op een rijtje te zetten?

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

5 Reacties

  ronaldtervoert

  Mooi gedaan. Leuk 😉 Alleen een scherm in m’n bloedbaan is in 2020 ook nog ver van ons bed show lijkt me.


  25 september 2009 om 12:25
  evroekel

  @bas: Filmpje is nogal slaapverwekkend en daarom er doorgeen gezapt, maar is vooral een Nederlandse vertaling. Bedoelde meer een filmpje met nadruk op de Nederlandse facts. Aantal Hyves, webloggers, tv-kijkgedrag in NL, mobiel gedrag in NL etc etc. Of is die er ook al?

  @Ronald: mooie anekdote voor je. Jaren geleden riep iemand in scenariosessie dat chips in het menselijke lichaam ècht nooit zou gebeuren. Meningen waren verdeeld. Welgeteld diezelfde week nog was er een wetenschapper die een RFID-chip in zichzelf had ingebracht. Die college heeft het geweten;-) Scherm in je bloedbaan zal niet rap gebeuren omdat de functie geen zin heeft, maar nanodevices die bv continu bloedmetingen doen vanuit je bloedbaan acht ik zeker mogelijk.


  25 september 2009 om 12:53
  evroekel

  @Jeroen: Leuk gedaan! Volgende keer iets meer animatievormen er in, wordt het iets aantrekkelijker nu iets te veel tekst op zelfde plek in zelfde vorm etc. Maar heel mooi dat je eea hebt opgezet voor NL. Bedankt.


  7 oktober 2009 om 05:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!