Did you know 4.0

Did you know 4.0
, ING Groep
@evr

Na 1.0, 2.0 en 3.0 is er nu jawel Did You Know 4.0. Opnieuw uit de koker van Karl Fisch en Scott McLeod met bijbehorende wiki, downloadables en alle bijbehorende bronnen.

Leun maar achterover op deze vrijdagmiddag en geniet van de facts die langskomen. Net zoals de harde feiten van de social media prima materiaal voor een overview en het losmaken van een discussie met je publiek in een presentatie.

Wordt het niet eens tijd om eens wat Nederlandse feiten op deze wijze op een rijtje te zetten?


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Mooi gedaan. Leuk ;-) Alleen een scherm in m'n bloedbaan is in 2020 ook nog ver van ons bed show lijkt me.

  geplaatst op
 • @bas: Filmpje is nogal slaapverwekkend en daarom er doorgeen gezapt, maar is vooral een Nederlandse vertaling. Bedoelde meer een filmpje met nadruk op de Nederlandse facts. Aantal Hyves, webloggers, tv-kijkgedrag in NL, mobiel gedrag in NL etc etc. Of is die er ook al?

  @Ronald: mooie anekdote voor je. Jaren geleden riep iemand in scenariosessie dat chips in het menselijke lichaam ècht nooit zou gebeuren. Meningen waren verdeeld. Welgeteld diezelfde week nog was er een wetenschapper die een RFID-chip in zichzelf had ingebracht. Die college heeft het geweten;-) Scherm in je bloedbaan zal niet rap gebeuren omdat de functie geen zin heeft, maar nanodevices die bv continu bloedmetingen doen vanuit je bloedbaan acht ik zeker mogelijk.

  geplaatst op
 • @erik, goed idee: bij deze de Nederlandse facts & figures op een rij gezet:

  http://www.youtube.com/watch?v=9Hcaz9WpfpI

  geplaatst op
 • @Jeroen: Leuk gedaan! Volgende keer iets meer animatievormen er in, wordt het iets aantrekkelijker nu iets te veel tekst op zelfde plek in zelfde vorm etc. Maar heel mooi dat je eea hebt opgezet voor NL. Bedankt.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.