Blue Shots TV: Anders dan een talkshow: Goudhaantjes; met Carla de Barros Barbosa

25 september 2009, 12:00

Blue Shots TV is in samenwerking met Management Team begonnen aan een serie Goudhaantjes. Met hier de eerste aflevering met Carla de Barros Barbosa van PR bureau Linden & Barbosa.

In Goudhaantjes gaat het niet om de dialoog en het interview, maar wordt de gast, een jong zakelijk talent (tot jaar of 35), alleen in een studio geplaatst met vier camera’s eromheen, waarna hij / zij wordt geconfronteerd met vragen

over leven, werk en carriere: Wat is je grootste talent, wat betekent ambitie voor jou, wat wilde je worden toen je kind was en je hebt nog een jaar te leven, wat zou je vandaag anders doen…

Een format dat mensen misschien een beetje uit hun comfort zone haalt, maar het maakt wel mooie tv.

Een tweede aflevering met Danny Mekic (domeinbalie.nl) staat inmiddels ook live en drie en vier komen eraan met daarin optredens van Don Tissen van i4talent en Zaina Ahmed, partner Ernst & Young.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!