Robert Lommers adviseur nieuwe media RaboBank Utrecht over bloggen, sociale media en video

21 september 2009, 05:00

Rabobank Utrecht heeft een adviseur nieuwe media: Robert Lommers (@robertlommers). Hij is helemaal vrij gespeeld om nieuwe media te gebruiken voor een lokale bank. Er is een blog dat nu de tweede fase in gaat, er wordt video gebruik (via mijn www.dik.nl) , hyves en mobiel worden gebruikt. Een kijkje achter de schermen.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Boudewijn

  Ik gaf begin deze maand een inspiratiesessie aan Rabobank Vallei & Rijn over hetzelfde thema. Men is ook bij deze lokale bank (150 medewerkers) actief bezig met deze materie en zoeken daarbij naast intern ook expertise van buiten de bank (bij ons bijvoorbeeld). een gezonde ontwikkeling. De groep bestaande uit het gehele Management Team ziet de kansen, beleidsmatig moet er nog wel wat water door de Rijn.

  Doelstelling is om in Q4 willen we proberen een pilot online & social media te doen.


  21 september 2009 om 07:59
  Yasser Dehnavi

  Ik hoop dat ie de vrije hand krijgt om innovatief bezig te zijn!

  Succes in ieder geval @robertlommers


  22 september 2009 om 04:55
  Paul Hottinga

  Leuke interview en goede ontwikkelingen, zelfs op lokaal niveau!

  Dat er iemand lokaal zit vind ik wel bijzonder!


  22 september 2009 om 05:14
  Jan

  Misschien kan Robert Lommers de directie voorlichten over het verkeerde gebruik van het woord/ begrip: “VIRTUEEL BANKIEREN”, (alsof het nep-bankieren is) ik heb daar al eens een e-mail aan de directie over geschreven (in het zuiden des lands) maar ik krijg geen reactie. Ik vind het maar een rare reclame.


  26 augustus 2010 om 04:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!