Marketingfacts vernieuwt opleidingen M! Academy

1 september 2009, 06:31

{title}Sinds 2005 hebben we hier op Marketingfacts een opleidingprogramma: M! Academy. Het programma, destijds opgezet door Maritza Fellinger samen met Marco Derksen, is nu volledig vernieuwd. We hebben een cursusaanbod dat beter aansluit op het Marketingfacts Jaarboek, we gaan in kleine setting masterclasses geven, gecoördineerd door Marco. De tien basiscursussen samen vormen één pakket, dat een M! Academy Certificaat oplevert. De cursussen voor dit najaar staan nu online; de inschrijving is geopend. Op maandag 21 september trappen we af met inleiding online marketing door Ewout Wolff en Michiel van de Watering.

Dinsdag 27 oktober geven Yuri van Geest en Martijn Pannevis Mobile Marketing, Woensdag 18 november zullen Marco Derksen en Lode Broekman de cursus Social Networks en Community Marketing voor hun rekening nemen, dinsdag 15 december vindt de cursus Zoekmachinemarketing plaats met docenten Wolter Tjeenk Willink en Lisa Dijkstra-Klok. Data voor het programma van 2010 volgen binnenkort. Neem voor voor vragen/opmerkingen contact op met matthijs[at]marketingfacts.nl.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!