Viral Friday: Moon In Google Earth

Viral Friday: Moon In Google Earth

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Moon In Google Earth. Afgelopen maandag vierde Google het veertigjarig jubileum van de maanlanding met de introductie een nieuwe interactieve versie van Moon in Google Earth. Op plek 2, Okinawa Churaumi Aquarium. Een zeer mooie en inspirerende film heeft deze week de harten van velen te pakken genomen: een opname van het Okinawa Churaumi Aquarium in Japan. Today Was A Good Day maakt de top 3 deze week compleet. Onder het SB label produceert Nike verschillende modellen skateboard schoenen (en kleding). Eén van die modellen draagt de naam P-Rod, de bijnaam van Paul Rodriguez, en daar heeft Nike een commercial voor gemaakt.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.