SlideshareReview (44): Slaapverwekkende multi-media

SlideshareReview (44): Slaapverwekkende multi-media

John Medina heeft alweer een tijdje geleden een boek geschreven over hoe onze hersenen werken. “Gahaaaap” hoor ik u al zuchten. Maar bovenstaande presentatie is een fraai voorbeeld hoe je verschillende media (presentaties, web-aanwezigheid en video) inzet om je boek te promoten. Daarnaast kan de inhoud van het boek gebruikt worden om je presentaties te verbeteren.

Medina beschrijft op fraai vormgegeven wijze wat principes rondom slaap. Het opvallende aan de presentatie is dat de strakke slides en het gebruik van video, je ‘lekker maken’ voor het boek. Op deze wijze is het weergeven van de inhoud van een hoofdstuk echt ondersteunend aan de verkoop van het boek.

En tips voor je presentatie: let erop of de toehoorders vooral ochtend- of avondmensen zijn, en surf eens naar de presentatie van Garr Reynolds die drie hoofdstukken uit het boek gebruikt om een hele stapel aan tips over presentaties te geven. Weltrusten!?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.