Viral Friday: Hot Babes Test Drive Bras

Viral Friday: Hot Babes Test Drive Bras
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Ultimo met Hot Babes Test Drive Bras. Het lingeriemerk scoort met een film, waarin een groep lingeriemodellen BH’s van Ultimo testen in de vele achtbanen van Alton Towers . Op plek 2, He's Barack Obama!. In JibJab's meest recente productie is Barack Obama te zien als superheld in een over de top satirische video. Banksy versus Bristol Museum maakt de top 3 deze week compleet. De mysterieuze Britse street-artkunstenaar Banksy, wars van establishment, exposeert in het Bristol City Museum.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.