Viral Friday: Hot Babes Test Drive Bras

26 juni 2009, 07:51

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Ultimo met Hot Babes Test Drive Bras. Het lingeriemerk scoort met een film, waarin een groep lingeriemodellen BH’s van Ultimo testen in de vele achtbanen van Alton Towers . Op plek 2, He’s Barack Obama!. In JibJab’s meest recente productie is Barack Obama te zien als superheld in een over de top satirische video. Banksy versus Bristol Museum maakt de top 3 deze week compleet. De mysterieuze Britse street-artkunstenaar Banksy, wars van establishment, exposeert in het Bristol City Museum.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!