• Mobile
  wordt gesponsord door

1 miljoen verkochte iPhones 3GS in drie dagen tijd

1 miljoen verkochte iPhones 3GS in drie dagen tijd

{title}

De nieuwe iPhone van Apple, de 3GS, doet het verkooptechnisch beter dan verwacht. Sinds afgelopen vrijdag startte Apple met de verkoop; in drie dagen tijd zijn er meer dan een miljoen over de toonbank gegaan. Meer dan 6 miljoen mensen downloadden de software upgrade sinds vrijdag. “Customers are voting and the iPhone is winning,” jubelde Steve Jobs in dit persbericht. Het ‘iPhone-momentum’ (Scrabble!) is nu volgens Jobs ‘stronger than ever’. Zie ook: VK.


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • * De nieuwe iPhone van Apple, de 3GS, doet het verkooptechnisch beter dan verwacht. *

  Dan wie verwachtte Matthijs? jij? Het PR-bureau van Apple dacht volgens mij ook dat het een drama zou worden, maar dat valt dus weer heel erg mee: http://tinyurl.com/le3arr

  gelukkig maar :-)

  geplaatst op
 • @Luuk: "analisten". Die hebben vaak gelijk, je weet.

  geplaatst op
 • Enorm goed hoe Apple keer op keer instaat is om een enorme hype te creëren rond een " telefoontje " .

  geplaatst op
 • 1miljoen, zoveel en je kan er niet eens mee bluetoothen, daar moet je nog een losse app voor aanschaffen,...

  geplaatst op
 • NOS Tour de France live te volgen op de iPhone
  Europese primeur voor de NOS

  Wielerliefhebbers in het bezit van een iPhone of een iPod Touch kunnen vanaf dit jaar live de Tour de France volgen op hun iPhone. De NOS heeft hiermee een Europese primeur: het is voor het eerst dat een internationaal sport evenement van deze omvang live via de iPhone kan worden bekeken.

  Bezitters van een iPhone of iPod Touch kunnen de etappes volgen via http://m.nos.nl/, de mobiele website van de NOS. De service is populair; afgelopen weekend zijn er 5.868 unieke bezoekers geteld en is de stream 22.878 keer opgevraagd om op deze manier de Ronde van Frankrijk te volgen.

  De Tour de France was al live te volgen op andere types telefoon met behulp van de NOS Mobiel applicatie, echter tot enkele weken geleden was het aanbieden van live beelden op de populaire iPhone niet mogelijk. Door een samenwerking met Triple IT en Momac is het de NOS gelukt om als eerste partij in Europa de Tour de France live op mobiel te streamen.

  Roeland Stekelenburg, Hoofd Nieuwe Media: “Wij boden al een videostream van de Tour de France voor andere toestellen en we zijn trots dat het nu gelukt is om ook op de iPhone live verslag te kunnen doen van grote nieuws- en sportevenementen. De iPhone is voor de NOS een interessant toestel, omdat we de afgelopen tijd gezien hebben dat gebruikers van dit toestel voorop lopen in het experimenteren met nieuwe mobiele toepassingen. De andere twee NOS applicaties voor de iPhone (Teletekst en NOS Journaal) zijn zeer succesvol en nu we ook live beelden kunnen toevoegen aan deze applicaties, zetten we een belangrijke nieuwe stap”.

  Naast de Tour de France is eveneens het laatste nieuws, sport, weer, verkeer en teletekst via de iPhone te bekijken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.