18 juni: Search Marketing Thursday

18 juni: Search Marketing Thursday

Search Marketing ThursdayVolgende week donderdag, 18 juni, is het al weer tijd voor de tweede Search Marketing Thursday. De SMT is een initiatief van de Taskforce Search van het IAB met als belangrijkste doelstelling het vergroten van de kennis in de markt over de toepassingen en het effect van zoekmachine marketing. De eerste in april is erg succesvol gebleken. We hopen vanzelfsprekend dat we dit keer een nog grotere groep geïnteresseerden mogen ontvangen.

De Search Marketing Thursday zal elke keer bestaan uit twee inhoudelijke onderdelen, gevolgd door een borrel. Dit keer zijn dat een interessante case over Local Search en een SEO Site Clinic. Tijdens de clinic zullen een aantal ervaren SEOers sites die door aanwezigen worden aangedragen binnen 5 a 10 minuten live reviewen. Ook geven ze tips en trucs voor verbetering. Op menig search congres is dit het favoriete onderdeel van zowel sprekers als bezoekers. Je loopt zeker met een paar handige tips naar buiten.

En het mooie van dit alles? De toegang is geheel gratis, ook de borrel, dankzij de sponsoring van Marktplaats. Wil je er 18 juni van 16.00 tot 18.00 bij zijn in MeetingPlaza Utrecht? Meld je van te voren even aan, zodat we weten met hoeveel aanwezigen we rekening mogen houden. Mail je naam naar smt@iab.nl en we zien je graag de 18e!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Leuk en goed. Ben er uiteraard weer bij. Tot dan!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.