18 juni: Search Marketing Thursday

10 juni 2009, 06:14

Search Marketing ThursdayVolgende week donderdag, 18 juni, is het al weer tijd voor de tweede Search Marketing Thursday. De SMT is een initiatief van de Taskforce Search van het IAB met als belangrijkste doelstelling het vergroten van de kennis in de markt over de toepassingen en het effect van zoekmachine marketing. De eerste in april is erg succesvol gebleken. We hopen vanzelfsprekend dat we dit keer een nog grotere groep geïnteresseerden mogen ontvangen.

De Search Marketing Thursday zal elke keer bestaan uit twee inhoudelijke onderdelen, gevolgd door een borrel. Dit keer zijn dat een interessante case over Local Search en een SEO Site Clinic. Tijdens de clinic zullen een aantal ervaren SEOers sites die door aanwezigen worden aangedragen binnen 5 a 10 minuten live reviewen. Ook geven ze tips en trucs voor verbetering. Op menig search congres is dit het favoriete onderdeel van zowel sprekers als bezoekers. Je loopt zeker met een paar handige tips naar buiten.

En het mooie van dit alles? De toegang is geheel gratis, ook de borrel, dankzij de sponsoring van Marktplaats. Wil je er 18 juni van 16.00 tot 18.00 bij zijn in MeetingPlaza Utrecht? Meld je van te voren even aan, zodat we weten met hoeveel aanwezigen we rekening mogen houden. Mail je naam naar {encode=”smt@iab.nl” title=”smt@iab.nl “}en we zien je graag de 18e!

Lisa Dijkstra
Manager International Strategy bij Traffic4u

Lisa Dijkstra heeft ruim drie jaar geleden de overstap gemaakt van offline naar online marketing. Binnen Traffic4u heeft zij verschillende functies bekleed en is ze tegenwoordig verantwoordelijk voor zowel de internationale marketing strategie als het opzetten van de buitenlandse vestigingen. Lisa is co-voorzitter van de Taskforce Search van het IAB (Interactive Advertising Bureau), dat zich bezighoudt met het verder professionaliseren van de Search Branche. Zij spreekt regelmatig tijdens trainingen, workshops en op congressen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Joris Toonders | Yonego

    Leuk en goed. Ben er uiteraard weer bij. Tot dan!


    10 juni 2009 om 08:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!