Pocketinfo gaat internationaal: Interview Wouter Neyndorff

27 mei 2009, 09:47

Wouter Neyndorff gaat hard met Pocketinfo.nl. In een nieuwe investeringsronde is er een hoop geld opgehaald en hebben investeerders zich ingekocht in zijn bedrijf. Volgende week start Roel Martens (ex-KPN, ex-Research in Motion, ex-IASO) als commercieel directeur. En dan is er nog de naamsverandering, waar Neyndorff nog niets over wil zeggen. UPDATE(14:20): De nieuwe naam is Mobilyz.com.

En dan is er ook nog de internationale uitrol. Genoeg om over te praten! Een echt bedrijf, of de wendbaarheid van een startup? ‘We hebben geen kantoor. We werken met vrijwilligers die passie hebben voor mobiele technologie. Dat gevoel moeten we behouden, en dat gaat ons lukken.’ Zie ook: ‘Pocketinfo: The Next Steps’.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

6 Reacties

  Arnoud, Tweakers.net

  Ik heb ergens de naam Mobilyz horen vallen, ook al heeft Pocketinfo die domeinnaam al meer dan een jaar in handen. Leuk dat investeerders nog kapitaal besteden in de telecommarkt, ook in deze economisch mindere tijden!


  27 mei 2009 om 09:58
  mgvandenbroek

  @Arnoud: Ik zeg niets…. 😉


  27 mei 2009 om 10:00
  jerbe

  Kreeg zomaar een tip gisterochtend over die nieuwe naam… Vind het een spannende naam, maar hoe spreek je hem nu eigenlijk uit?


  27 mei 2009 om 11:14
  Wouter

  Mo-Bi-Lajs

  🙂


  27 mei 2009 om 11:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!