Interview Bas Godska, business developer Ozon.ru (Russische Amazon.com)

Interview Bas Godska, business developer Ozon.ru (Russische Amazon.com)

Bas Godska is als Nederlander verantwoordelijk voor business development bij www.Ozon.ru, de Amazon.com van Rusland. Met 100+ miljoen omzet, 2,2 miljoen boeken/jaar (10% van de markt) en 750 mensen (inclusief een giga eigen fullfilment afdeling). Online betalingsmethode ideal hebben ze nog niet geimplementeerd, wel ruim 30.000 terminals waar je kunt betalen en mobiele betalings-mogelijkheden die dankzij een slecht ontwikkelde bankaire sector snel opkomen. De groei was 90% per jaar maar is nu dankzij de crisis ‘slechts’ 55 procent.

Bas vertelt in het interview over de snelle ontwikkelingen in de Russische markt. Alexi de marketing manager praat over e-boeken waar ze al zeer actief mee zijn. Uiteraard gaan we tijdens de mede door Marketingfacts georganiseerde Rusland innovatie reis van 15-21 juni ook naar Ozon.ru. In deze video vertelt Dorrit Gruijters meer over de achtergronden van de reis.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.