Martijn Aslander over bookhacking op InCTformatie 2009

27 april 2009, 06:14

Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia) was vorige week woensdag aanwezig op InCTformatie, in het Spant in Bussum. Winkeldermaat filmde ongeveer alles, waaronder bovenstaande lezing over bookhacking van Martijn Aslander (zie ook: ‘Martijn Aslander over uitgeven 2.0 in een nieuwe economie’).

Winkeldermaat schrijft: ‘Binnen 20 minuten weet hij de zaal te overtuigen dat het slimmer werken als lifehacker ook vertaald kan worden naar de uitgeefbranche: een boek laat je gratis downloaden via internet in de wetenschap dat als het boek je bevalt je ‘m ofwel voor jezelf gaat aanschaffen of in tienvoud aan vrienden of familie cadeau kan doen. Bookhacking en waardebepaling achteraf, met onder meer deze onderwerpen weet Martijn Aslander de zaal te vermaken, wakker te schudden en mee te nemen in een slimmere wereld.’

Zie ook: Uitgeven.nu.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

3 Reacties

  David Huijzer

  Dank voor de aandacht, maar het congres heet InCTformatie (www.inctformatie.nl). InCTspiratie is ons najaarscongres, dit jaar op 4 november!


  27 april 2009 om 07:00
  mgvandenbroek

  @David: Inmiddels gewijzigd. Gelukkig in de kop v/h artikel wel goed 😉


  27 april 2009 om 07:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!