Viral Friday: Shaheen Jafargholi On Britain’s Got Talent

Viral Friday: Shaheen Jafargholi On Britain’s Got Talent
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Shaheen Jafargholi on Britain's Got Talent. Britain's Got Talent is nog maar net bekomen van de stem van huisvrouw Susan Boyle of er is al een nieuwe sensatie in de show: de 12-jarige Shaheen Jafargholi. Op plek 2, Disgusting Dominos People. Het imago van Domino's Pizza heeft flinke schade opgelopen door een gore video, die twee Amerikaanse medewerkers van de keten vorige week op YouTube plaatsten. Burger King SpongeBob Squarepants maakt de top 3 deze week compleet. Een bizarre commercial en een catchy muziekvideo ter promotie van BK Kids Meal heeft voor de nodige ophef gezorgd in Amerika.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.