Viral Friday: Shaheen Jafargholi On Britain’s Got Talent

24 april 2009, 08:30

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Shaheen Jafargholi on Britain’s Got Talent. Britain’s Got Talent is nog maar net bekomen van de stem van huisvrouw Susan Boyle of er is al een nieuwe sensatie in de show: de 12-jarige Shaheen Jafargholi. Op plek 2, Disgusting Dominos People. Het imago van Domino’s Pizza heeft flinke schade opgelopen door een gore video, die twee Amerikaanse medewerkers van de keten vorige week op YouTube plaatsten. Burger King SpongeBob Squarepants maakt de top 3 deze week compleet. Een bizarre commercial en een catchy muziekvideo ter promotie van BK Kids Meal heeft voor de nodige ophef gezorgd in Amerika.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!