• Mobile
  wordt gesponsord door

Blue Shots TV Curriculum Vitae: Jeroen Verkroost (Microsoft)

Blue Shots TV Curriculum Vitae: Jeroen Verkroost (Microsoft)Deze week een aflevering van het programma Curriculum Vitae van Blue Shots TV, waarin Joris van Heukelom op zoek gaat naar de mens achter het CV.

Uitspraken uit een boeiend gesprek met Jeroen Verkroost, Executive Producer Microsoft Belgium:

Yahoo is een beetje gedaan, Apple heeft mooie dingen, Microsoft is echt op de weg terug, maar hoop dingen moeten nog beter. Google is goed maar toch een beetje een one trick pony met een heleboel kleine dingetjes en maar 1 ding wat echt goed is.

Over Microsoft
“De visie van Microsoft op de lange termijn is goed, beetje intellectueel en breed en dus niet altijd herkenbaar voor iedereen en makkelijk te begrijpen. Eenvoud raakt soms uit het zicht.”
Over de hoeveelheid merken Microsoft online: “Onze verkopers gaan op pad met 9 logos onderaan de PowerPoints, dus daar hebben we nog wat stappen te doen.”
Tijdens het laatste gesprek bij Microsoft voor hij werd aangenomen: “Ik wil wel werken voor msn, maar 1 ding, ik vind het wel een kutwebsite dus daar moet wel wat aan gebeuren”...waarop ie een hand kreeg en werd aangenomen.

Over België
Ik begrijp geen reet van België. Ik probeer al twee jaar lang België te begrijpen. Wat gebeurt hier nu? Het feit dat er fietstochten zijn voor mensen die voor iets zijn en dat er andere mensen zijn die punaises komen werpen de dag dat die fietstocht is, dat komt heel koddig over, maar dat is heel serieus en daar moet je ook rekening mee houden, dat je daar zomaar over kan lachen..

Een Nederlander met een Belgische tongval als gast bij Joris Heukelom: Jeroen Verkroost, Executive Producer Microsoft Belgium.

Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Leuk interview om zo even te kijken.

  geplaatst op
 • “Onze verkopers gaan op pad met 9 logos onderaan de PowerPoints, dus daar hebben we nog wat stappen te doen.“

  Ik heb jaren, samen met ons bureau en team, met plezier voor Microsoft gewerkt, maar zelfs vorige eeuw laatste stukkie waren de "r-etjes" en "tm"etjes" berucht MS materiaal en is menig AM gillend het pand uitgelopen.

  "Office..omdat 't tof is"

  geplaatst op
 • Ik begrijp elke keer weer niet waarom die Heukkolom deze interviews moet doen. Hij kan het niet, zijn vragen zijn ronduit onnozel en hij is zelf zo zenuwachtig dat ik er elke keer kriebelig van wordt.
  Neem iemand die verstand van zaken heeft en ZELF een goeie en eerlijke CV heeft.

  geplaatst op
 • Wat een zenuwachtige interviewer.
  Kan er bijna niet naar kijken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.