Vodafone Nederland lanceert MobileWidgetCamp

16 april 2009, 06:57

{title}Vodafone heeft de start van een competitie voor widget ontwikkelaars aangekondigd. MobileWidgetCamp, zoals de competitie heet, zal op zaterdag 2 mei in Amsterdam plaatsvinden. Deelnemers maken hier kans op een reis naar het widget-bedrijf Opera in Noorwegen, een aantal N97 toestellen, promotie op de website van Vodafone Nederland en een mobiele portal voor de beste mobiele widget.

Iedereen die een werkende mobiele widget kan aanleveren en ouder is dan 18 jaar, kan zich tot 25 mei 2009 inschrijven via de website van MobileWidgetCamp.

Patrick Leenheers, Head of Vodafone Internet Services:

“Het mobiel maken van internet is een belangrijke strategische pijler van Vodafone. MobileWidgetCamp biedt technische – web en mobiele – ontwikkelaars en start-ups de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het mobiel maken van het internet. We kijken met spanning uit naar de inzendingen van mobiele widgets tussen nu en 25 mei 2009.”

Als je geïntresseerd bent in het ontwikkelen van widgets dan is dit een mooie (lees gratis) gelegenheid om aan meer informatie te komen. MobileWidgetCamp is ook te volgen op Twitter (mwcamsterdam).

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

2 Reacties

    Martijn

    Leuk initiatief, maar wat een enorm drukke onoverzichtelijke website.

    Het lijkt haast of het door een hobbyist is gemaakt, wat jammer is voor zo’n grote naam.


    16 april 2009 om 09:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!