TNW 09: Hello My Name is E lanceert connector

TNW 09: Hello My Name is E lanceert connector

{title}

Hello My Name is E lanceert vandaag een nieuwe site én de connector, op The Next Web. Er is lang op gewacht, lang aan gesleuteld. ‘Plaveit Poken de weg voor Hello, My Name is E, of nemen de Pokémon-achtige, bontgekleurde gadgets een niet meer in te halen voorsprong,’ vroeg ik me af, toen ik onderstaand interview met Renato Valdes Olmos publiceerde. De ‘Connector’ (plaatje van betadevice) van Hello My Name is E was er toen nog niet, nu dus wel. Hij is nog niet helemáál in massaproductie, maar wel bijna. Zie ook: ‘Breekt Poken door of maakt Hello my name is E nog kans?

In de begeleidende tekst bij bovenstaand interview schreef ik dit:

Zoals het er nu naar uit ziet, heeft Poken een voorsprong. Wat mij betreft is het apparaatje véél te kinderachtig, en gaat het het schoolplein niet eens halen. Ik dicht E meer kansen toe voor zakelijke omgevingen. Helemaal, omdat, en dat zegt Valdés Olmos ook in bovenstaand interview, er meerdere identiteiten kunnen worden aangemaakt. Een zakelijk, een privé. Telefoonnummer, ja of nee? En er kunnen vast ook meer contacten op die connector-die-er-echt-snel-aankomt dan 64.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Absoluut het meest interessante onderdeel van The Next Web was in mijn optiek de korte presentaties van de startups. Van mij mogen ze daar in de toekomst 2 dagen mee vullen!

    geplaatst op
  • Mee eens. Presentatie was uitstekend!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.