TNW 09: Hello My Name is E lanceert connector

16 april 2009, 11:27

{title}

Hello My Name is E lanceert vandaag een nieuwe site én de connector, op The Next Web. Er is lang op gewacht, lang aan gesleuteld. ‘Plaveit Poken de weg voor Hello, My Name is E, of nemen de Pokémon-achtige, bontgekleurde gadgets een niet meer in te halen voorsprong,’ vroeg ik me af, toen ik onderstaand interview met Renato Valdes Olmos publiceerde. De ‘Connector’ (plaatje van betadevice) van Hello My Name is E was er toen nog niet, nu dus wel. Hij is nog niet helemáál in massaproductie, maar wel bijna. Zie ook: ‘Breekt Poken door of maakt Hello my name is E nog kans?

In de begeleidende tekst bij bovenstaand interview schreef ik dit:

Zoals het er nu naar uit ziet, heeft Poken een voorsprong. Wat mij betreft is het apparaatje véél te kinderachtig, en gaat het het schoolplein niet eens halen. Ik dicht E meer kansen toe voor zakelijke omgevingen. Helemaal, omdat, en dat zegt Valdés Olmos ook in bovenstaand interview, er meerdere identiteiten kunnen worden aangemaakt. Een zakelijk, een privé. Telefoonnummer, ja of nee? En er kunnen vast ook meer contacten op die connector-die-er-echt-snel-aankomt dan 64.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Absoluut het meest interessante onderdeel van The Next Web was in mijn optiek de korte presentaties van de startups. Van mij mogen ze daar in de toekomst 2 dagen mee vullen!


  16 april 2009 om 19:44
  Michael Kouwenhoven

  Mee eens. Presentatie was uitstekend!


  17 april 2009 om 05:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!