Viral Friday: Shii - The Wii For Women

Viral Friday: Shii - The Wii For Women
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Man! Liberation Front met Shii: The Wii For Women. Na de Wii is er nu ook de Shii, een interactieve spelconsole, speciaal voor de vrouw met heel wat leuke games! Op plek 2, Op Zoek naar Maria in Antwerpen Centraal. Ter promotie van het nieuwe VTM programma 'Op zoek naar Maria', werden treinreizigers tweeënhalve week geleden op het station Antwerpen Centraal verrast met een ongezien 'musical' spektakel. Stop Domestic Violence maakt de top 3 deze week compleet. CUT - the movie is een twee minuten durend voorlichtingsspotje van Women's Aid met in de hoofdrol de actrice Keira Knightley.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.