Gratis kaarten voor de SpinAwards Night winnen?

Gratis kaarten voor de SpinAwards Night winnen?

{title}Donderdagavond vindt de 11e editie plaats van de SpinAwards. Dit jaar keert de SpinAwards terug in de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Zorg dat je erbij bent, want het belooft weer een knallend feest te worden! Het SpinAwards diner wordt dit jaar verzorgd door topchef Soenil Bahadoer van restaurant De Lindenhof in Nuenen.

Tijdens het diner worden de SpinAwards 2009 uitgereikt door de Meiden van Haram. Wie gaat er met het goud of zilver naar huis? Direct na de uitreiking barst het grootste feest van de creatieve business los. Samen met Buutvrij heeft de stichting Spin Awards een mooie line-up samengesteld: Jap-P, Rubywax & the Missing Links, Dio, Alex van Oostrom en Raymundo. Ze worden bijgestaan door de VJ Academy van Sense Studios. In de SpinAwards Business Lounge treden Ken Sender en de Miss Luca Jazzband op.

GRATIS naar de SpinAwards Night? Beantwoord dan de volgende vraag: Wie won vorig jaar de SpinAward voor beste interactieve opdrachtgever? Stuur je mail naar: matthijs[at]marketingfacts.nl. De eerste vijf personen met een goed antwoord mogen gratis naar het feestje!

UPDATE: De winnaar zijn bekend. Zie comments!

Nog geen kaarten voor diner of feest, toevallig de zesde mailer? Bestel ze dan nu online via spinawards.nl. Je kunt ook nog kaartjes voor het feest aan de deur van de Gashouder krijgen. Maar neem dan wel je pinpas mee (ze accepteren geen cash-betalingen aan de “buitenkassa”). En bedenk: op = op.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Om 19:43 mailde Radinck van Vollenhoven de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 1
  Om 19:54 mailde Rico den Burger de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 2
  Om 20:07 mailde Dirkjan van Groeningen de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 3
  Om 20:41 mailde Eduard Blacquiere de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 4
  Om 21:18 mailde Paul Hottinga de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 5

  Heren, gefeliciteerd. Jullie staan op de lijst. Heel veel plezier op het feest, vooral namens Stephan Fellinger ;-)

  geplaatst op
 • Heren (geen dames?) gefeliciteerd en veel plezier donderdagavond. Wellicht kom ik jullie nog tegen!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.