Viral Friday: What’s in the Box?

Viral Friday: What’s in the Box?
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Tim Smit en Thibeaut Niels met What's in the Box?. Precies twee weken geleden plaatste de 23-jarige student Tim Smit zijn 8 minuten-durende korte science fiction film 'What's in the Box' op internet. Niet alleen Hollywood belde hem plat, ook de NOS, RTL Nieuws, DWDD en Radio 1 hingen aan de lijn! Op plek 2, Twouble in Twittersphere. SuperNews! is een korte satirische animatieserie op Current TV. Voor de seizoensopening nam de serie Twitter op de hak. Southwest Airlines Rap maakt de top 3 deze week compleet. Vliegen saai? Niet met de rappende steward David Holmes!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.