Viral Friday: What’s in the Box?

27 maart 2009, 10:45

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Tim Smit en Thibeaut Niels met What’s in the Box?. Precies twee weken geleden plaatste de 23-jarige student Tim Smit zijn 8 minuten-durende korte science fiction film ‘What’s in the Box’ op internet. Niet alleen Hollywood belde hem plat, ook de NOS, RTL Nieuws, DWDD en Radio 1 hingen aan de lijn! Op plek 2, Twouble in Twittersphere. SuperNews! is een korte satirische animatieserie op Current TV. Voor de seizoensopening nam de serie Twitter op de hak. Southwest Airlines Rap maakt de top 3 deze week compleet. Vliegen saai? Niet met de rappende steward David Holmes!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!