Vacature: Senior Actiemarketeer bij Menzis

17 maart 2009, 06:42

{title}Menzis zoekt een Senior Actiemarketeer met frisse blik.

Om te veranderen van zorgverzekeraar in proactieve en klantgerichte dienstverlener op het gebied van zorg en welzijn heeft Menzis bijzondere mensen nodig. Baanbrekers, met een frisse blik en het vermogen om anders te denken. Ben jij zo iemand op het gebied van actiemarketing?

Dan biedt Menzis je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te gebruiken en verder te ontwikkelen als Senior Actiemarketeer. Je gaat werken bij een bedrijf voor wie elke menz er één is. En dat voor klanten nu en in de toekomst de zorg betaalbaar en toegankelijk wil houden.

Als marketeer lever je een belangrijke bijdrage aan het werven van nieuwe en behouden van bestaande klanten. Je bepaalt per doelgroep de doelstellingen en bent verantwoordelijk voor de marketingkalender als onderdeel van het strategische marketingplan. Je krijgt budgetverantwoordelijkheid, stuurt externe relaties aan en bent intern het eerste aanspreekpunt voor operationele zaken op het gebied van marketingcommunicatie en marktbewerking. Daarnaast lever je zelf een inhoudelijke bijdrage aan communicatieuitingen en evalueer je acties om met de output daarvan verbetering na te streven.

Menzis zoekt een ervaren marketeer (+3 jaar) op ten minste hbo-niveau, bij voorkeur met ervaring in B-to-C- en B-to-B-marketing. Je bent creatief, beschikt over analytisch en conceptueel vermogen en hebt een kritische instelling. Ook ben je pragmatisch, ondernemend en kostenbewust. Kennis van of ervaring binnen de verzekeringsbranche is een pre.

Neem voor meer informatie contact op met Maurice van Dijk, teammanager Marketing Zakelijk (0317) 45 56 83, of kijk op www.werkenbijmenzis.nl.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!