ADV: Workshop “Van Idee tot Marktgerichte Innovatie”

5 maart 2009, 06:37

Innovatie is erg belangrijk, juist in deze tijd is innovatie een unieke kans voor bedrijven om zich te onderscheiden. Daarom organiseren het Platform Innovatie in Marketing in samenwerking met marketing/innovatiebureau Six Fingers een marktgerichte innovatieworkshop op 14 april aanstaande. De workshop is bedoeld voor marketeers die op zoek zijn naar innovatieve ideeën die direct toepasbaar zijn voor hun eigen organisatie. Ideeën die hun organisatie een nieuwe impuls kunnen geven, juist in economisch mindere tijden. Aan bod komt het volgende:

Het doel is daarom u naar huis te laten gaan met concrete innovatie ideeën en acties op het gebied van het innovatieproces voor uw organisatie. De praktijk staat dus voorop in deze actieve en inspirerende workshop, met resultaat!

De ontvangst in Nieuwegein (NBC) is tussen 9:30 uur en 10:00 uur. De workshop duurt de hele dag, en start om 10:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om bij een hapje en een drankje na te praten. Datum: 14-04-2009.

De deelnemers ontvangen hiernaast gratis het boek Branchmarking, over inspiratie, ideeën en innovatie (auteur Rob Adams)

De prijzen zijn:

795 euro ex. BTW

645 euro ex. BTW voor PIM leden.

De inschrijving voor deze innovatieve workshop is beperkt tot maximaal 15 deelnemers. Aarzel daarom niet, ga snel naar www.pimonline.nl en meldt u aan!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De redactie van Marketingfacts. Zie colofon: https://marketingfacts.nl/colofon/

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!