Vacature: Creatieve Business Development Manager bij Elders Websales

27 januari 2009, 06:25

{title}Ben je op zoek naar de volgende stap in je online carrière? Zit het ondernemen in je bloed en zit online in je DNA? Dan is Elders Websales op zoek naar jou!

Elders Websales (o.a. eigenaar van gsm.nl) is de grootste onafhankelijke telecom e-tailer van Nederland. Het bedrijf is gevestigd in de provinciestad Alkmaar en bedrijft vanuit deze lokatie al 12 jaar online-marketing. Het is ons doel om de autoriteit te worden op het vlak van mobiele telecommunicatie in Nederland.

De Functie:

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe business kansen en het uitbouwen van bestaande commerciële formules. Dit houdt onder andere in dat je de directie adviseert over strategische en commerciële vraagstukken en het realiseren van de vastgestelde commerciële doelstellingen

Jouw Profiel:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan 3 jaar online
  • Afgeronde HBO-opleiding of WO-opleiding
  • Passie voor e-commerce
  • Persoonlijkheid: commercieel, communicatief vaardig en een echte teamplayer

Ons aanbod:

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiend en ambitieus bedrijf. Dit gaat vergezeld van een marktconform salaris.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij jouw carrière parallel laten lopen aan de ontwikkelingen in online marketing, wacht dan niet met reageren en mail ons nu je CV!

Daan Duinhoven

Telefoon: +31 (0)6 41 00 84 05

e-mail: {encode=”daan.duinhoven@gsm.nl” title=”daan.duinhoven@gsm.nl”}

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!