Comedy on Demand van Sonnema via YouTube en Hyves

Comedy on Demand van Sonnema via YouTube en Hyves
{title}

Sonnema is al een paar maanden aan de gang met home of comedy. Dat heeft het drankenmerk nu interactief gemaakt via YouTube en Hyves. Dat heet: Sonnema’s Comedy on Demand. Je kunt de comedians zelf opdrachten geven waar ze over moeten praten en je kunt ook je eigen comedian kiezen. Tussendoor krijg je dranktips van Sonnema. Sonnema met Cola, bijvoorbeeld. Mhhh….  Lekker.

‘Het is de eerste keer in Nederland dat de YouTube feature video annotaties wordt ingezet voor een reclamecampagne,’ schrijft Paul van Veenendaal, viral seeder bij SocialMedia8, per email.

De campagne is ontwikkeld door Blutarsky. Media agency is Mediaedge:cia. Zie hieronder het promofilmpje: mooi gedaan! En zie ook: Youngmarketing.


Als je je eigen comedy hebt gemaakt, kun je hem ook op je Hyves zetten. Dat probeerde ik net, maar het werkt geloof ik niet helemaal. Of integratie met Hyves een voorwaarde is voor succes, dat weet ik niet. Het ‘Stuur door aan je vrienden’ zit heel goed in elkaar: je krijgt je hele lijst voor je neus, en je kunt met 1 druk op de knop iedereen uitnodigen. Het ziet er zó uit:

{title}


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Zaadverspreider??? Zou liever de engelstalige versie op mn kaartje hebben staan ;-)

  geplaatst op
 • Oww.. zie nu dat ik eerder had moeten F5-en

  geplaatst op
 • He? Zit zaadverspreider Veenendaal zijn eigen straatje schoon te vegen? Ik zal nog eens een weekendje weg. Toch eens kijken naar de publiceerrechten van die snoodaard ;-)

  geplaatst op
 • @Matthijs ik heb geen problemen met het embedden van de YouTube annotations video of widget in mijn Hyves. Wat lukt er bij jou niet of wat werkt er volgens jou niet?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.