Viral Friday: Evolution of Dance 2

16 januari 2009, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Judson Laipply met Evolution of Dance 2. Het langverwachte vervolg van Evolution of Dance liet even op zich wachten. Maar sinds begin deze week is ie er dan: Evolution of Dance 2! Op plek 2, Cow Gives Birth To A Dude. Het trendy zonnebrillenmerk Ray-Ban is terug met twee nieuwe videos voor de “Never Hide” campagne, getiteld “Cow Gives Birth To A Dude” en “Disco Ballers”. Mactini maakt de top 3 deze week compleet. Zagen we vorige week de MacBook Wheel, deze week is het de beurt aan de Mactini. Het filmpje is onderdeel van “The Peter Serafinowicz Show”, een sketch show die wordt uitgezonden op BBC Two.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

1 Reactie

    Remco de Vries

    SNap wel dat hij op 1 staat, want hij is in korte tijd over de hele online snelweg heen gevlogen. Maar ik vond hem persoonlijk, na het origineel, heel erg tegenvallen.


    16 januari 2009 om 10:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!