Webwerk: Het beste van Epica 2008

Webwerk: Het beste van Epica 2008

{title}December is naast trendvoorspeltijd ook terugkijktijd. Daarom deel ik graag mijn lijstje van fijne websites en online advertenties. Die heb ik gevonden tussen de 423 inzendingen van de interactieve categorieën van de Epica Awards, nu een kleine maand geleden.

Vakjournalisten uit 23 landen kwamen voor de Epica Awards in Parijs bijeen en kozen het meest creatieve en kwalitatieve reclamewerk van het afgelopen jaar. Voor het Marketingfacts-publiek zijn er ongetwijfeld vele bekenden in de lijst, maar volgens mij niet minder de moeite van het heraanschouwen waard. Hieronder mijn lijst(je)...

Consumentensites (durables)

Consumentensites (non-durables)

Business to business websites

Online ads

Epica

De uitreikingsceremonie van de Epica Awards is op 23 januari 2009 in Athene. De Volkwagen-hond krijgt net als in Cannes (silver, Cannes Lions, juni 2008) en Stockholm (grand prix, Eurobest, december 2008) een filmprijs (Epica d’Or, Epica, november 2008. Naast de filmprijs, ook prijzen voor outdoor, pers en online.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Mooi overzicht Wendy! Volgens mij wint deze posting met afstand in de Marketingfacts jaarlijsten wat betreft het aantal links ;-)

  geplaatst op
 • Mooie mail uit Groningen: 'Waar iedereen lult over web2.0 introduceren wij nu al dizain3.0'

  Het reclamebureau heeft een nieuwe site. De mail: 'Na tien jaar vertrouwen wij onze oude website toe aan het virtuele kerkhof van internet: web.archive.org. Niet dat 'ie af was, integendeel. Nog dagelijks krijgen wij er complimenten over. [...] Maar nu is het tijd voor iets anders. We gaan iets nieuws doen. Iets dat nog niet eerder in Nederland is vertoond. We gaan een dizainkanaal beginnen.
  Check it out op http://www.dizain.nl. Diz ain tievie men!'

  Zat niet tussen de Epica-inzendingen, maar ik vind de site een leuke uitbreiding van het lijstje mooi webwerk. Lekker kerstgevoel ook meteen.

  @matthijs: Jeuheu!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.