Viral Friday: Jizz In My Pants

12 december 2008, 11:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The Lonely Island met Jizz In My Pants. Comedy groep The Lonely Island schrijft regelmatig sketches voor het Amerikaanse Saturday Night Live. Lazy Sunday (2005) en Dick in a Box (2006) zijn onder andere van hun hand. Hun nieuwste sketch is “Jizz In My Pants”. Op plek 2, Prop 8 The Musical. In deze drie minuten durende musical laat een groot aantal beroemdheden hun voor- en tegen argumenten weten over het Californisch wetsvoorstel om homo huwelijken te verbieden. Dog Saves Injured Dog on Highway maakt de top 3 deze week compleet. Een heldheftige hond redt een zwaargewonde soortgenoot op een drukke weg in Chili met gevaar voor eigen leven!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!