Vacature: Marketing 2.0 Projectmanager bij MarketingMonday

9 december 2008, 06:07

{title}MarketingMonday groeit snel en heeft dringend behoefte aan versterking.

In algemene zin zijn wij op zoek naar mensen met een passie voor het marketingvak en een bovengemiddelde interesse in alles wat zich op en rond marketing 2.0 afspeelt. Aangezien wij een startend en snelgroeiend bureau zijn is een flexibele instelling en een hoge mate van stressbestendigheid een absolute voorwaarde. Als lid van het team lever je een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bureau en deel je in zowel de lasten als de lusten. Ondernemende geesten met een stevige ruggegraat en de nodige ervaring dus.

Daar staat tegenover dat je terechtkomt in een dynamische en uitdagende omgeving met fantastische (A-merk) klanten. Uiteenlopende opdrachten en toegang tot een enorm kennisplatform bieden je de kans om je in korte tijd sterk te ontwikkelen binnen het vakgebied. Het salaris is marktconform met optioneel een aantrekkelijke bonusregeling.

ProjectMarketeer 2.0

Je vormt een team met de strateeg en je bent de onmisbare spil en support in de verschillende processen en communicatie tussen de klanten en de interne organisatie. Samen behartigen jullie de belangen van verschillende klanten. Je hebt strategisch inzicht en bent in staat om zelf (gedeeltelijk) een marketingplan op te stellen. We verwachten in ieder geval van je dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in projectmanagement van ondermeer crossmediale marketingprojecten met een hoog online gehalte. Ook gaan we er vanuit dat je bekend bent met nieuwe media, middelen en de laatste marketingontwikkelingen.

De projectmanager die wij zoeken is:

– gestructureerd

– flexibel

– daadkrachtig

– probleemoplossend

– pragmatisch

– super stressbestendig

– sociaal vaardig

De lat ligt hoog maar de perspectieven zijn dan ook bijzonder aantrekkelijk.

Wil je meer informatie, neem dan een kijkje op onze website.

Of bekijk de weblog van Richard van Hooijdonk, oprichter van MarketingMonday.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en bondige cv aan {encode=”r.steinbuch@marketingmonday.nl” title=”r.steinbuch@marketingmonday.nl”}. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Steinbuch, telefoon 020 – 4919151of hem een e-mail sturen {encode=”r.steinbuch@marketingmonday.nl” title=”r.steinbuch@marketingmonday.nl”}.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!