Youthwatching 09: Europese Jongeren in 60 seconden

Youthwatching 09: Europese Jongeren in 60 seconden


Gaaf filmpje om een gaaf seminar en een interessant onderzoek aan te keilen (via: @polledemaagt). Het onderzoek van youthwatching-bureau TrendWolves, het European Youth Trend Report ‘09, wordt vrijdag 12 december tijdens het Youthwatching congres (met o.a. Martin Lindstrom) gepresenteerd. Ik ben erbij in Gent, en zal van het congres verslag doen. Zie ook deze aankondiging op YoungMarketing.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Tot dan! :)

  geplaatst op
 • @Matthijs: Ook ik zal verslag doen op Young Marketing. Hoe zorgen we ervoor dat het niet twee dezelfde verhalen worden? Polle heeft de PR goed voor elkaar. ;-)

  geplaatst op
 • @DHoogervorst Heb ook weer op Adobe MAX in Milaan gemerkt (waar Frankwatching, DC, MF! waren en waar ik ook schreef voor Candyblog.eu en TNW) dat de verschillende blogs toch elk hun eigen insteek hebben, dus denk dat dat goed gaat komen :)

  geplaatst op
 • @Polle: Ik ga extra mijn best doen. :)

  geplaatst op
 • Top, is deze presentatie ook te downloaden?

  geplaatst op
 • @Dennis: Ik ga gewoon op kosten van Polle ALLES opeten en drinken. Wie zei er iets over een verhaal schrijven? Kom nou! ;-)

  We kunnen wel even wat afspreken voor Lindstrom-interview? Kunnen we die dubbele, scheelt boel monteerwerk (linksom of rechtsom).

  geplaatst op
 • @Matthijs: LOL! Doe jij de interviews en de snacks, dan schrijf ik wel.

  Naar aanleiding van mijn Buyology-recensie heb ik nog wel wat vragen aan Martin Lindstrom. Zou je die in je interview mee kunnen nemen?

  geplaatst op
 • @Dennis @Matthijs rotfl.

  @Rick Na 12 december komt alles online te staan, dus ook de presentatie van het rapport.

  geplaatst op
 • Leuk gedaan. 36% plaatst videos's? Had ik lager ingeschat

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.