Viral Friday: McCain Wins!

7 november 2008, 11:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor MoveOn.org met McCain Wins!. Na het enorme succes van News3Online, de ludieke virale campagne van chatbedrijf Paltalk, scoort ook MoveOn.org een internethit met een gelijksoortige gepersonaliseerde virale campagnesite. Op plek 2, Sarah Palin Got Pranked. Sarah Palin is vorige week zaterdag telefonisch in de maling genomen door de Canadese radiomaker Marc-Antoine Audette die zich voordeed als de Franse president Sarkozy. Heidi Klum Guitar Hero (Director’s Cut) maakt de top 3 deze week compleet. Supermodel Heidi Klum heeft haar medewerking verleend aan een reclamespot voor de game Guitar Hero: World Tour. In lingerie rockt ze erop los!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!