• Mobile
  wordt gesponsord door

John Nota over geld verdienen met video op Zideo.nl

John Nota over geld verdienen met video op Zideo.nl


John Nota startte samen met compagnon Bert Klandermans Zideo.nl in januari 2007. Op videosite Zideo kunnen gebruikers geld verdienen met hun eigen content door middel van een advertentiesysteem. Deze zomer berekende comScore dat Zideo.nl de grootste Nederlandse videosite was van dat moment. Afgelopen week meldde Zideo dat gebruikers geld kunnen verdienen voor goede doelen als Greenpeace en Oxfam Novib.

En: Zideo won een van de kaarten voor PICNIC08 tijdens de Seesmic ‘7 dagen uit het leven van een startup’ challenge die Erwin Blom hier aankondigde. In bovenstaand interview een gesprek met Nota, die staat te springen om Zideo naar een ‘next level’ te brengen. Ze willen graag naar het buitenland, maar ook meer geld voor marketing en investeringen in techniek.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Leuk interview, John is een geweldige kerel om mee te werken dus dat groeien komt prima in orde. 1 kritieke noot(a): Het interview over Zideo.nl op Vimeo zetten en dan hier embedden kan natuurlijk niet hè ;)

  geplaatst op
 • leuk interview en John: met onze samenwerking gaat dat ook wel goed komen

  geplaatst op
 • Hey John!

  Wat ben je lekker bezig! :-)
  Goed hoor!

  Kus Kim

  geplaatst op
 • Bedankt Solc, we hebben dat ook voorgesteld maar MF publiceert altijd via Vimeo en Zideo heeft nog geen HD helaas, zit wel in de planning!

  @vincent inderdaad!

  Thanks Kimstar!

  geplaatst op
 • Hey John,

  Dat ziet er mooi uit!

  Keep up the good work!

  Gr Harm! Broer van :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.