Viral Friday: Large Hadron Rap

Viral Friday: Large Hadron Rap
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kate McAlpine met Large Hadron Rap. De wetenschapsjournaliste maakte een informatieve, leerzame en amusante rap over de nieuwe deeltjesversneller van de Europese organisatie voor kernfysisch onderzoek, CERN. Op plek 2, YouTube in 1985. Hoe zou YouTube er 20 jaar geleden uitgezien hebben? YouTube leden BeanerLaRue, XgobobeanX en Nalts stuurden hun bijdrage naar Matt Koval (schrijver van het script), die er een hilarische video van produceerde. I Google Myself maakt de top 3 deze week compleet. I Google Myself is een hilarische en populaire internet parodie video over online dating door schrijver en acteur Erik Weiner uit San Francisco.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.