Viral Friday: Tiger Woods Walks on Water

29 augustus 2008, 09:30

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

Viral Friday is terug van weggeweest! De rubriek, die wekelijks de succesvolste virals belicht, zal voortaan verdergaan als Top 5. Tien video’s blijkt te veel voor lezers en te tijdrovend voor de makers.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor EA Sports met Tiger Woods Walks on Water. YouTube gebruiker ‘Levinator25’ ontdekte 11 maanden geleden een bug in het spel Tiger Woods PGA Tour 08. In plaats van een update om het euvel te verhelpen, reageert EA Sports op een bijzonder ludieke manier. Op plek 2, Yearbook Yourself. Taubman Centers, een vastgoed onderneming die verscheidene winkelcentra in de VS beheert, heeft Yearbook Yourself gelanceerd met als doel om meer jongeren en hun ouders naar haar winkelcentra te lokken. Samsung Omnia i900 Unboxing maakt de top 3 deze week compleet. The Viral Factory uit Londen creëerde voor Samsung een sensationele uitpak party viral voor de Omnia (i900).

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!