Viral Friday: Celeb

1 augustus 2008, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor John McCain met Celeb. John McCain blijft zijn rivaal Barack Obama bestoken met ‘attack ads’. In het nieuwste spotje, getiteld Celeb, vergelijkt hij zijn Democratische tegenstander met idolen als Britney Spears en Paris Hilton. Op plek 2, The Mojave Experiment. Microsoft heeft 120 critici van het besturingsysteem Vista afgelopen week filnk in de maling genomen, die deelnamen aan het Mojave Experiment. Guinness Good Times maakt de top 3 deze week compleet. Een pikante user-generated viral voor Guinness met tagline “Share one with a friend. Or two” is op verzoek van drankenconcern Diageo verwijderd van YouTube.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

1 Reactie

    Erik

    Typisch Microsoft. De website van het mojave experiment werkt niet, als je de clips wilt bekijken 😉


    1 augustus 2008 om 12:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!