Top 5 sociale netwerken in de UK en US

Top 5 sociale netwerken in de UK en US

Top 5 sociale netwerken in de US (Bron: Hitwise)

Afgelopen week publiceerde onderzoeksbureau Hitwise de marktaandelen van de sociale netwerken in de US en UK over de afgelopen maand. In de US blijft MySpace met 71,9% absolute marktleider maar verliest wel 6% ten opzichte van vorig jaar. Facebook (+40%), myYearBook (+318%) en Tagged (+45%) zijn daarentegen het afgelopen jaar wel gegroeid.

In de UK is Facebook met een marktaandeel van 45,3% (+172%) inmiddels marktleider voor Bebo en MySpace die een marktaandeel hebben van resp. 25,0% (-20%) en 14,8% (-48%). Ook hier dus verlies voor MySpace maar ook voor de voormalige marktleider MySpace.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • I thinks is more dating websites and free of charge like badoo.com, adultpunter.com, pof.com, zoosk.com and plenty of more but i thinks they have the same strategy, they just want to take money from your pocket, they little bit force you to upgrade your membership.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.