VAC: Jr. Online marketeer bij ACSI

10 juli 2008, 04:55

ACSI is uitgever van campinginformatie in boekvorm, op dvd-rom en op internet. Tevens houden wij ons bezig met kampeervakanties. Onze afdeling Touroperating biedt op drie terreinen kampeervakanties aan. In groepsverband zijn dat caravan- en busrondreizen onder de namen ACSI Caravan & Camper Reizen en RoyalCamp, en op individuele basis kampeervakanties onder de naam Suncamp holidays.

Om dit alles te kunnen realiseren telt ACSI circa 90 vaste medewerkers op kantoor, ruim 300 campinginspecteurs en een zestigtal reisleiders op freelance-basis.

Voor onze Online Marketingafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Junior Online Marketeer

De functie

Je houdt je bezig met het werven van nieuwe affiliates en werkt met Google adwords. Je schrijft landingspagina’s voor onze websites. Je zorgt voor groei van onze websitebezoekers d.m.v. linkbuilding. Je houdt statistieken bij en verwerkt deze tot managementrapportages. Je geeft ondersteuning bij database marketing.

Ben jij de geschikte persoon voor deze functie?

Je bent een starter op de arbeidsmarkt met een afgeronde opleiding op HBO-niveau.

Je hebt een passie voor internet en breed geïnteresseerd in het vakgebied marketing

Je werkt graag in een team en bent daarnaast in staat om zelfstandig te werken.

Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Kennis van andere moderne talen is een pré.

Mocht je nog niet bekend zijn met alle termen die genoemd staan onder de functie, maak je dan geen zorgen. Wij zijn op zoek naar een internettalent. De rest leren wij je wel.

Wat heeft ACSI jou te bieden?

Een uitdagende baan, waarin veel ruimte is voor eigen inzicht, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s in een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service. Prima arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO-voorwaarden voor de B.T.U.

Past deze baan bij jou en wil je deel uitmaken van ons team, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

ACSI Publishing BV, t.a.v. Arjette Leffring, Postbus 34, 6670 AA Zetten. Of via e-mail (graag opgemaakt in Word): {encode=”aleffring@acsi.eu” title=”aleffring@acsi.eu”}. Voor meer informatie kun je bellen naar 0488-452055 en vragen naar Arjette Leffring.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!