• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Sales Guy vs Web Dude

Viral Friday: Sales Guy vs Web Dude
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Josh Weinberg met Sales Guy vs Web Dude: The Website is Down. Josh Weinberg creëerde een hilarisch filmpje over de perikelen van een helpdesk medewerker! Ook te vinden op de Hyve van Raymond Spanjar! Op plek 2, JC Penney: Speed Dressing. Saatchi & Saatchi won in Cannes een Bronzen Leeuw voor de fake commercial Speed Dressing. De klant was not amused! Een rel gecreëerd. Heinz Deli Mayo maakt de top 3 deze week compleet. Sauzenproducent Heinz is wereldwijd onder vuur komen te liggen, wegens het schrappen van een tv-spotje voor mayonaise van de Britse buis.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Sales Guy vs Web Dude (Paarse broek vs Joris?) is een van de sterkste filmpjes die ik in jaren heb gezien. Vooral de actie met het mailtje met "Don't reboot the webserver" uit de map Verzonden is erg strak.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.