VAC: Communicatieadviseur Digitale Media bij het Amphia Ziekenhuis

26 juni 2008, 04:52

{title}Wij, je collega’s van de afdeling communicatie van het Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout, hebben de ambitie digitale media een belangrijke rol te laten spelen in de communicatie. Ook zullen er digitale toepassingen ten bate van de zorg ontwikkeld worden. Wij zijn daarvoor bezig met een digitaal communicatiebeleid en vier nieuwe Amphia Webportals voor patiënten, verwijzers, medewerkers (Intranet) en potentiële medewerkers. In de nabije toekomst moeten deze portals ook verscheidene interactieve onderdelen bevatten. Voor de ontwikkeling van het beleid en de realisatie van de webportals zijn wij per direct op zoek naar een Communicatieadviseur Digitale Media (0,6 fte.)

Wat ga je doen?

Je eerste en belangrijkste taak is het mede ontwikkelen van het beleid en de vier webportals. Jij gaat binnen onze organisatie zorgdragen voor de inzet en doorontwikkeling van Internet en Intranet.

We hebben reeds een start gemaakt, maar er dient nog een hoop te gebeuren. In je functie ben je verantwoordelijk voor de functionaliteit, redactie en doorontwikkeling van de webportals. Je hebt hierbij een adviserende en coördinerende rol. Je adviseert, begeleidt en traint ook collega’s, medisch specialisten en verpleegkundigen bij de inzet van digitale communicatiemiddelen. Samen met ons draag je zorg voor de juiste afstemming tussen digitale en gedrukte media van het Amphia Ziekenhuis.

Wat vragen wij?

Je hebt tenminste een afgeronde HBO-opleiding in de richting van communicatie, digitale media, journalistiek en/of informatiemanagement.

Wij zoeken iemand die ons wat kan leren op het gebied van digitale communicatie én die als professional kan omgaan met de soms uiteenlopende belangen in de ziekenhuisorganisatie. Je hebt daarom dan ook enkele jaren ervaring met digitale communicatie (of digitale media) én ervaring als communicatieadviseur. Ervaring in de gezondheidszorg of affiniteit met de zorg is natuurlijk een pluspunt. We verwachten van je dat je een analytisch vermogen hebt, creatief bent en een kritische en deskundige blik weet te werpen op ideeën of zelf met ideeën komt. Vanzelfsprekend heb je een vlotte pen, goede luistervaardigheden en werk je klantgericht.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een dynamische omgeving waarin je de uitdaging krijgt om de basis neer te leggen voor digitale toepassingen. Je krijgt een adviesrol dwars door de organisatie heen, van Raad van Bestuur tot maatschap tot zorgafdeling. Je kunt daarbij terugvallen op ons: een team van 9 enthousiaste mensen op de afdeling Communicatie. Vanuit verschillende disciplines zoals concerncommunicatie, zorgcommunicatie en concernfotografie, dragen wij zorg voor diverse communicatieadviezen en -middelen.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2487,- en maximaal € 3318,- (functiegroep 55) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, conform de CAO Ziekenhuizen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Wij zijn geïnteresseerd in jou en kunnen je meer vertellen over de vacature. Je kunt contact opnemen met Truus de Bruyn – Goumans, senioradviseur concerncommunicatie (076 595 3402, {encode=”tdebruyn@amphia.nl” title=”tdebruyn@amphia.nl”}) of Martijn Hulst, communicatieadviseur digitale media a.i. ({encode=”mhulst@amphia.nl” title=”mhulst@amphia.nl”}). Direct solliciteren kan ook: stuur je brief en cv o.v.v. vacaturenummer 743 naar {encode=”matchpoint@amphia.nl” title=”matchpoint@amphia.nl”}. De sluitingsdatum is 15 juli 2008.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!