TAPPS Strandvolleybal.net 2008

21 juni 2008, 11:41

TAPPS Strandvolleybal.netDit jaar vindt alweer voor de negende keer TAPPS Strandvolleybal.net plaats. Het is voor zover ik weet het grootste (outdoor) online media event van het jaar waaraan uitsluitend internet mediabedrijven meedoen. Het toernooi vindt plaats op 23 augustus 2008 in Wijk aan Zee bij strandtent ‘Het Strandhuis’. Vorig jaar deden 72 bedrijven mee (ruim 900 deelnemers/bezoekers), maar de organisatie hoopt dit aantal dit jaar te overtreffen.

Over de organisatie gesproken, die is een tweejarig partnership aangegaan met Earth Water. Met de samenwerking is een donatiebedrag aan vluchtelingenorganisatie UNHCR gemoeid van 75.000 euro in twee jaar. Middels dit partnership wil de organisatie alle Nederlandse internet mediabedrijven en hun medewerkers de mogelijkheid bieden een bijdrage te leveren aan de oplossing van een groeiend maatschappelijk probleem. De aandeelhouders van Earth Water zijn namelijk de 1,2 miljard mensen wereldwijd die onvoldoende (schoon) water tot hun beschikking hebben. Voor de uitreiking van ‘Het Gouden Netje’ (de hoofdprijs van het volleybaltoernooi) en het in ontvangst nemen van de donatie aan de UNHCR, is voormalig premier Ruud Lubbers uitgenodigd.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!