VAC: Online marketing strateeg bij RapidSugar

4 juni 2008, 04:15

Online marketing strateeg bij RapidSugarBen je gek op Internet? Zie je strategische kansen die anderen niet zien? Wil je werken op het grensvlak van DM/CRM en Online? Dan heeft RapidSugar de perfecte baan voor je, als Online Marketing Strateeg.

Wat doet RapidSugar?

RapidSugar is een interactief marketingcommunicatie bureau, met als specialisatie permission-based campagnes voor e-mail, web en mobiel.

Wij stellen klantbeleving en inzicht in klantgedrag voorop. Vanuit deze visie bedenken en maken wij e-mailings, campagnes, lifecycle programma’s en webtoepassingen met een hoge graad van interactie en personalisatie.

RapidSugar bestaat sinds 1999 en we werken inmiddels met 35 medewerkers in ons pand in Amsterdam. Klanten zijn onder andere Funda, Holland Casino, Makro, Nuon, Postbank, TomTom, T-Mobile, Canon Europa, TNT Post, Oxfam Novib, Karwei, Microsoft, Le Coq Sportif, C1000 en Orange Breedband.

Over de functie

Als Online Marketing Strateeg maak je deel uit van het Strategie & Concept team van RapidSugar. Je vertaalt marketing en marketingcommunicatievraagstukken naar inventieve, effectieve en opvallende e-campagnes. En je maakt keuzes m.b.t. de media, kanalen en formats. Uiteraard onderbouw je je ideeën met een degelijke marketinganalyse en ben je uitstekend in staat om onze klanten te enthousiasmeren en te activeren. Tevens bedenk en beschrijf je performance verhogende tactieken, zoals het testen van response en het gebruik van conversie beïnvloedende variabelen.

Je hebt in deze functie veel contact met zowel de opdrachtgever als met medewerkers bij RapidSugar. En er wordt van je verwacht dat je actief deelneemt aan de diverse fora en bijeenkomsten over ons vak.

Het betreft hier functie voor minimaal 32 uur per week.

Wat we vragen

Je bent creatief, analytisch en oplossingsgericht. En je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau, bij voorkeur in de richtingen Marketing, Marketingcommunicatie, Bedrijfskunde of Informatiekunde. Overige eisen zijn:

– Minimaal 2-3 jaar relevante en succesvolle werkervaring in Interactieve Marketing en/of e-DM (e-mailmarketing). Ervaring in de bureauwereld is een pré;

– Je bent in staat om op strategisch niveau te denken en te handelen (door bijvoorbeeld een jaarplan e-mailmarketing te schrijven voor een klant);

– Je hebt een mening over wat werkt, en wat niet; op zowel conceptueel/creatief vlak als technische vlak;

– Je bent vaardig in een technische omgeving (database, CRM, profiling); je kracht is om het gehele traject van klantvraag (marketingvraagstuk) tot functioneel/technische oplossing te overzien;

– Je beschikt over uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk: Je bent een gesprekspartner op niveau voor onze grote klanten (waaronder een aantal op Internationaal niveau);

– Je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een bedrijf dat ‘cutting edge’ is op het gebied van campagne management, database marketing, design en internet. We doen daarom veel aan kennisontwikkeling en bieden je diverse opleidingsfaciliteiten zoals trainingen en het bezoeken van (internationale) congressen.

RapidSugar kenmerkt zich door een open sfeer met veel humor en een gezonde dosis stress. Ons kantoor in Amsterdam is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met openbaar vervoer. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld, waaronder twee bonusregelingen, één op basis van individuele- en één op basis van groepsresultaten. Maar er zijn ook aspecten die niet meteen in geld zijn uit te drukken. Denk aan de voordelen van het werken in een kleine, flexibele organisatie, met de mogelijkheid om 36 of 32 uur te werken en waar het werk zo wordt gepland dat er nagenoeg geen overwerk is.

Meer weten?

Wil je meer weten over RapidSugar, kijk dan op www.rapidsugar.nl of www.rapidstage.nl of bel met onze managing director Sander van der Blonk op telefoonnummer 020-3469010

Wil je reageren, stuur dan een e-mail met je CV en toelichting naar Sander van der Blonk, managing director op {encode=”sander@rapidsugar.nl” title=”sander@rapidsugar.nl”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!