• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Guys Backflip into Jeans

Viral Friday: Guys Backflip into Jeans

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is Guys Backflip into Jeans. Precies een jaar geleden zorgde de Ray-Ban viral video “Guy catches glasses with face” voor een ware sensatie op internet. Een soortgelijk filmpje met ogenschijnlijk veel overeenkomsten circuleert sinds vorige week op het web. Op plek 2, The Empire Strikes Barack. Twee weken geleden behaalde Humanitainment.com met de YouTube hit “Baracky: The Movie” een top 3 notering in Viral Friday. De opvolger heet “The Empire Strikes Barack”. Notorious maakt met Shark Surfer de top 3 deze week compleet. In de viral video is te zien hoe een surfer met grote hompen vlees zich weet voort te trekken door een witte haai!

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.