VAC: Marketing manager en online marketeer verzekeringssite.nl

24 april 2008, 04:12

Ter uitbreiding van de activiteiten zoekt Verzekeringssite, een onafhankelijk online platform met 1,5 miljoen bezoekers per jaar, een marketing manager en online marketeer.

Verzekeringssite maakt het kiezen van verzekeringen makkelijker. Consumenten kunnen op onze websites gratis verzekeringen vergelijken. Onze websites worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen keer bezocht. Verzekeringssite is geheel onafhankelijk en al jarenlang winstgevend. Ons team bestaat uit 14 medewerkers van voornamelijk jonge dertigers. We werken vanuit een kantoor in Haarlem.

Ter uitbreiding en verdere professionalisering van het team zoeken wij:

HANDS-ON MARKETING MANAGER

De marketingmanager is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het strategisch marketingbeleid en, samen met de marketeer en de webredacteur, de uitvoeren daarvan. Belangrijke onderdelen hiervan is het vergroten van de naamsbekendheid en het aantal cq. uitbreiden van partnerships.

Voor de gehele functiebeschrijving zie de vacature van Marketing Manager op Marketingfacts Jobs

ONLINE MARKETEER

De marketeer voert samen met de marketing manager en de webredacteur het marketingbeleid uit, waarbij de nadruk op online marketing zal liggen. Belangrijke aspecten zijn search engine marketing, affiliate marketing en e-mail marketing.

Voor de gehele functiebeschrijving zie de vacature van Online Marketeer op Marketingfacts Jobs

Ben je zelf niet op zoek, maar weet je iemand die dat wel is en aan één van beide profielen voldoet? Als je ons in contact brengt en hij/zij wordt aangenomen mag je op onze kosten (met 2 personen) uit eten in een sterrenrestaurant naar keuze.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!