• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Kobe Bryant Jumps Over Aston Martin

Viral Friday: Kobe Bryant Jumps Over Aston Martin
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Nike met Kobe Bryant Jumps Over Aston Martin. Ter promotie van de nieuwe Nike Hyperdunk schoenen heeft Nike een viral video opgenomen waarin Koby Bryant over een aanstormende Aston Martin convertible springt met zijn lichtgewicht kicks. Op plek 2, Sony: Foam City. Na de nodige buzz vooraf op Flickr, YouTube, Technorati en Twitter lanceerde Fallon London afgelopen week de nieuwe Bravia commercial, Foam City, ter promotie van de nieuwe Sony Alpha digitale spiegelreflexcamera's. Excitechina.com.cn maakt met Mario Theme Played with RC Car and Bottles de top 3 deze week compleet. Een R/C auto, bierflesjes en de tune van Super Mario; dat zijn de ingrediënten van de viral van de Chinese entertainmentsite.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.