Viral Friday: Kobe Bryant Jumps Over Aston Martin

18 april 2008, 06:30

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Nike met Kobe Bryant Jumps Over Aston Martin. Ter promotie van de nieuwe Nike Hyperdunk schoenen heeft Nike een viral video opgenomen waarin Koby Bryant over een aanstormende Aston Martin convertible springt met zijn lichtgewicht kicks. Op plek 2, Sony: Foam City. Na de nodige buzz vooraf op Flickr, YouTube, Technorati en Twitter lanceerde Fallon London afgelopen week de nieuwe Bravia commercial, Foam City, ter promotie van de nieuwe Sony Alpha digitale spiegelreflexcamera’s. Excitechina.com.cn maakt met Mario Theme Played with RC Car and Bottles de top 3 deze week compleet. Een R/C auto, bierflesjes en de tune van Super Mario; dat zijn de ingrediënten van de viral van de Chinese entertainmentsite.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!