• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Food Fight

Viral Friday: Food Fight

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Food Fight. Filmmaker en animator Stefan Nadelman creëerde de korte film “Food Fight”, waarin hij de verschillende conflicten in de wereld vanaf de Tweede Wereldoorlog uitbeeld aan de hand van fastfood. Op plek 2, Verisign met Shopping Cart Whisperer. De beheerder van onder andere .com, .net, .tv domeinen en uitgever van SSL certificaten, heeft een ludieke virale campagne gelanceerd getiteld “No More Abandoned Carts” met in de hoofdrol winkelwagen fluisteraar Liberty Fillmore. Food Court Musical maakt de top 3 deze week compleet. Na de zeer succesvolle ludieke ‘freeze’ misie in Grand Central Station heeft het Improv Everywhere gezelschap een nieuwe uitdaging gevonden: creëer een spontane musical.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.