• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: I’m F*cking Ben Affleck

Viral Friday: I’m F*cking Ben Affleck
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Jimmy Kimmel met I'm F*cking Ben Affleck. Ongeveer een maand geleden zette comédienne Sarah Silverman haar vriendje Jimmy Kimmel voor schut met het hilarische nummer 'I'm Fucking Matt Damon'. Maar de populaire talkshowhost neemt nu 'wraak' op zijn vriendin met de video 'I'm Fucking Ben Affleck'. Op plek 2, Fist of Blog met Star Wars according to a 3 year old. Een schattig meisje van 3 jaar vertelt in anderhalve minuut het plot van de science fiction film Star Wars: Episode IV. Nokia maakt met Nokia Morph Concept de top 3 deze week compleet. Sinds begin deze week kunnen bezoekers van de "Design and the Elastic Mind" expositie in het New Yorkse Museum Of Modern Art het futuristische Nokia Morph concept bewonderen. Ook online trekt het model de nodige belangstellenden.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.