Bill Gates heeft eigen profiel op LinkedIn

29 februari 2008, 05:40

Bill Gates heeft eigen profiel op LinkedInDe topman van Microsoft Bill Gates heeft een eigen profiel aangemaakt op de professionele netwerksite LinkedIn. Dat meldde CNN gisteren (via: NRC). Gates helpt de organisatie daarmee aandacht te genereren voor de gisteren vernieuwde voorpagina.

Bill Gates is op dit moment veruit de meest gezochte gebruiker op LinkedIn aldus het persbericht, Hij verdringt daarmee presidentskandidaten Barack Obama en Hillary Clinton. Opmerkelijk is wel dat Gates op dit moment nog maar 4 contacten heeft. Zowel Obama als Clinton hebben ieder meer dan 500 contacten in LinkedIn.

Wie heeft er een lijstje van bekende Nederlanders op LinkedIn?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  media

  LinkedIn mag overigens deze week helemaal niet klagen over aandacht. Deze week werd bekend dat ook de fiscus ‘netwerkt’ op Hyves en LinkedIn. De Belastingdienst gebruikt de profielsites om informatie te verzamelen over de werkzaamheden van belastingplichtigen (via: Bright.nl).


  29 februari 2008 om 05:55
  Floris

  Nieuwe website ziet er strak uit, afgezien van het ‘relevante’ nieuws wat ik maar niet kan wegkrijgen. De actie van Nyenrode, FD en Linkedin ziet er ook goed uit (alleen jammer dat je 4 jaar werkervaring moet hebben 🙂 ). Dus met deze actie is LinkedIn al met al de laatste weken erg actief.

  Over bekende Nederlanders, een aantal Oranjes hebben een profiel geloof ik. Overigens, ik weet niet of een Hyves of Linkedin blij moet zijn met het nieuws dat de belastingdienst hun netwerk in de gaten houden om informatie te verzamelen.


  29 februari 2008 om 07:17
  Pieter Bas

  Excuses typo, 1e keer Maurits is Bernhard jr.


  29 februari 2008 om 07:47
  hanrusman

  Het probleem bij “bekende wereldburgers” is dat er niet te checken is of het daadwerkelijk diegene is. Zoals we in het verleden (Fake) Steve Jobs hadden. (en nog een aantal bekende voorbeelden). In dit geval heeft het er in ieder geval wel de schijn van echt te zijn.


  29 februari 2008 om 10:27
  Michel Rijnders

  Balkenende is een hoax. LinkedIn heeft de toegang tot het account inmiddels ook afgesloten; ik mag er niet meer in en mensen accepteren, maar intussen laten ze het profiel wel bestaan 😉


  29 februari 2008 om 17:49
  Mark de Bruin

  Ik heb bill@microsoft.com gevraagd of ik mag linken… Wat denken jullie, zou het lukken?


  2 maart 2008 om 12:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!